Fitventura

CONSULTANTA ONLINE

200 lei/ora

Ce include ?

  • O sedinta de Video Call in care sa discutam pe baza intrebarilor tale despre Fitness & Nutritie. Se poate opta si pentru o sedinta telefonica, insa nu recomand aceasta varianta deoarece pe Video Call este mai usor de explicat vizual anumite concepte. 
  • (Optional) Inregistrarea sesiunii de Video Call si trimiterea acesteia pentru descarcare in caz ca doresti sa reiei informatiile oferite mai tarziu

Plata se va face dupa sedinta

BINE DE STIUT

Pentru cine sunt aceste sesiuni de consultanta ?

Sesiunile de consultanta online sunt potrivite daca:

  1. Esti un client vechi care are nevoie de indrumare ocazionala in privinta antrenamentului, alimentatiei sau a stilului de viata
  2. Esti o persoana pentru care un pachet de Coaching 1-on-1 nu se potriveste si doresti sa colaboram pe baza acestor consultatii online
  3. Esti un client care urmeaza programul de Group Coaching sau un Program Personalizat de Antrenament si ai nevoie de niste sfaturi individualizate care sa te ajute cu progresul tau

Care sunt pasii pentru programare ?

Pasul 1: Completezi formularul de mai jos
Pasul 2: Stabilim de comun acord ziua si ora la care sa ne auzim cat si subiectul principal al discutiei
Daca esti deja client si ai acces la Aplicatia Fitventura, atunci vei gasi programarea in calendarul tau de pe aplicatie.

Cum se desfoara aceste sesiuni de consultanta ?

Ar fi indicat ca pentru aceste sesiuni sa stim exact ceea ce dorim sa discutam, asadar recomandam fiecarei persoane sa isi faca o lista cu intrebarile la care doresc raspunsuri. 

Sesiunile de Consultanta vor avea loc pe platforma Google Meet si se vor putea inregistra pentru a fi trimise ulterior pentru descarcare.

Ce subiecte putem aborda in aceste sesiuni ?

Orice intrebari legate de Fitness, Nutritie si Healthy Lifestyle, de la curiozitati in ceea ce priveste antrenamentul pana la intrebari despre slabire, crestere in masa musculara, imbunatatirea somnului si a stresului etc.

Ce subiecte NU abordam in aceste sesiuni ?

Nu vom discuta despre probleme de ordin medical, indiferent ca sunt legate de antrenament, alimentatie sau stil de viata. De exemplu: probleme ortopedice, hernii de disc, mancat emotional (clasificarea clinica), diete pentru diverse boli.

Fitventura NU ofera tratamente, diagnostice si nici un fel de sfat de ordin medical. Pentru astfel de situatii va rugam insistent sa apelati la medici specialisti.

Plata se va face integra, dupa sedinta, prin Transfer Bancar

Coaching-ul NU inseamna ca eu sa iti ofer un plan alimentar sau un plan de antrenament si tu sa il urmezi orbeste pentru a-ti atinge obiectivele. In schimb, noi vom incerca sa colaboram pentru a analiza stilul tau de viata si pentru a incerca sa schimbam treptat ceea ce tu consideri ca vrei sa imbunatatesti la tine.

TE-AI HOTARAT ?

INSCRIE-TE AICI PENTRU CONSULTANTA ONLINE

Shopping Cart