Fitventura

TRANSFORMARI

Vezi cum au reusit clientii FITVENTURA sa isi transforme fizicul si in cat timp

DIANA K.

Varsta: 17 ani
Inaltime: 170cm
Obiectiv: Pregatire de Competitie Bikini
Rezultat: -5kg, Locul 1 la Campionatul National
Durata: 6 Luni

RARES

Varsta: 27 ani
Inaltime: 180cm
Obiectiv: Slabire – Schimbare stil de viata 
Rezultat: -27kg
Durata: 12 Luni

FLORIN M.

Varsta: 38 ani
Inaltime: 171cm
Obiectiv: Pregatire de Competitie Men’s Physique
Rezultat: -10kg si 2 participari la concurs
Durata: 6 Luni

TEODOR S.

Varsta: 27 ani
Inaltime: 178cm
Obiectiv: Slabire – Schimbare stil de viata
Rezultat: -10kg
Durata: 7 Luni

Andy C.

Varsta: 28 ani
Inaltime: 180cm
Obiectiv: Pregatire de Competitie Men’s Physique
Rezultat: -9 Kg, Locul 1 la Miss & Mister Fitness, Locul 4 la Campionatul National
Durata: 6 Luni

BINE DE STIUT

1. Unele comparatii sunt facute din unghiuri diferite, cu lumina diferita si/sau cu dispozitive diferite. Asta nu pentru a pacali din punct de vedere vizual ci pentru ca oamenii isi mai schimba locul unde fac pozele. In cazul celor care concureaza se foloseste o poza de pe scena pentru a reflecta cat mai bine forma de concurs. 

2. Transformarile fizice sunt o sursa de inspiratie, insa ce conteaza cel mai mult este transformarea la nivel de stil de viata si dobandirea de noi skill-uri si cunostinte. 

3. Singura persoana cu care ar trebui sa ne comparam este propria persoana.

4. Oricat de wow ar arata transformarile pentru concurs, oamenii care ajung in acea forma nu raman asa pentru toata viata.

DISCLAIMER

FITVENTURA NU garanteaza ca toti clientii vor obtine rezultate similare cu cele prezentate in transformarile si testimonialele de pe website!

Atat rezultatele in ceea ce priveste aspectul fizic si performanta fizica cat si rezultatele legate de starea generala de sanatate, variaza de la client la client deoarece depind de foarte multi factori (geneticul clientului, sexul, varsta, istoricul sportiv, istoricul medical, nivelul de efort depus in timpul exercitiilor fizice, calitatea executiei exercitiilor fizice, calitatea somnului, calitatea alimentelor consumate, consecventa cu care se urmeaza programele etc.). Asadar, NU ar trebui sa ai asteptari in privinta rezultatelor tale ce nu sunt rezonabile sau ce nu reflecta efortul depus pe parcursul programelor.

Vezi mai multe detalii despre limitarea asteptarilor in privinta rezultatelor in Nota de informare privind Limitarea si Exonerarea de Raspundere (Disclaimer).

Esti sau ai fost client si vrei sa le impartasesti si altora experienta ta ?

Atunci completeaza formularul de mai jos si eu voi publica testimonialul tau pe website

Formular Testimonial
Aceste date vor ajuta la autenticitatea mesajului si va ajuta cititorii sa relationeze mai bine cu situatia ta particulara.
O poza cu tine va creste credibilitatea mesajului. Daca esti de acord, te voi contacta ulterior pentru a-ti cere poza pentru avatar.
Shopping Cart