Fitventura

TERMENI SI CONDITII

Ultima actualizare 10.06.2021

1. INTRODUCERE

Iti multumim ca ai vizitat website-ul nostru www.fitventura.ro (denumit in continuare si “website”, “website-ul”, “site”, “site-ul”, “site web”)! 

Website-ul este detinut de catre SC Fitventura SRL (denumita in continuare si “noi”, “nostru”, “noastre” sau “FitVentura”) avand urmatoarele date de identificare:

 • Nume firma: Fitventura SRL
 • CUI : 43851310
 • NR Ordin Inregistrare :J40/3921/04.03.2021
 • E-mail: contact@fitventura.ro

Va rugam sa citiți cu atenție Termenii și Condițiile noastre (“Termeni”, “Termenii”) daca alegeti sa utilizati site-ul sau vreunul din serviciile/produsele oferite de noi. Prin accesarea și utilizarea website-ului si/sau a produselor/serviciilor oferite prin intermediul acestuia se consideră că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu Termenii și Condițiile prezentate mai departe.

1.1 OBIECTIVUL TERMENILOR

Acești Termeni au ca obiectiv principal reglementarea relatiilor intre SC FitVentura SRL si clientii / membrii / utilizatorii ce folosesc website-ul www.fitventura.ro si/sau serviciile/produsele oferite de FitVentura. Continuand utilizarea website-ului si implicit achizitionand servicii/produse ale FitVentura, sunteti de acord ca nu veţi folosi acest website si/sau serviciile/produsele achizitionate în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, atunci veți fi nevoit(a) să încetaţi imediat utilizarea website-ului nostru sau a oricaror servicii/produse achizitionate.

Asigurati-va ca cititi acesti Termeni împreună cu:

Toate aceste documente sunt mentionate în acești Termeni și este important să citiți și să înțelegeți continutul acestora deoarece prin utilizarea website-ului si/sau a serviciilor/produselor oferite de FitVentura va veti obliga sa respectati clauzele mentionate in toate aceste documente, in masura in care vi se aplica.

Înregistrându-vă pentru a deveni membru/client al FitVentura și utilizând site-ul web si/sau serviciile/produsele oferite, sunteți de acord să fiți legati de acești Termeni si de toate documentele aditionale mentionate in acesti Termeni și garantați că aveți dreptul, autoritatea și capacitatea de a va lega de acești Termeni. Dacă nu doriți să va legati de acești Termeni și de orice alte documente menționate în acești Termeni, vă rugăm să incetati imediat utilizarea website-ului si sa nu cumparati nici un produs/serviciu disponibil pe site.

2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului www.fitventura.ro si prin intermediul aplicatiilor pe care le folosim pentru furnizarea serviciilor de Fitness si Nutritie (aplicatia de coaching, aplicatia de nutritie, aplicatiile de comunicare cum ar fi WhatsApp, E-mail etc.). Detaliile privind prelucrarea acestor date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidențialitate. Prin transmiterea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru web, a aplicatiilor folosite pentru furnizarea serviciilor noastre, pe cale telefonica sau prin orice alte mijloace de contact puse la dispozitie, sunteți de acord ca aceste date sa fie prelucrate în conformitate cu prevederile politicii noastre de confidențialitate.

3. LEGATURI EXTERNE (LINK-URI)

3.1 Link-uri catre alte website-uri

Website-ul nostru poate include linkuri către website-uri terte care sunt controlate şi conduse de alte persoane. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acestui website, iar dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştient(a) de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri. Daca alegeti sa accesati aceste website-uri va asumati intreaga responsabilitate pentru utilizarea oricaror informatii disponibile pe aceste site-uri si/sau pentru achizitionarea oricaror produse/servicii de pe aceste site-uri. Va reamintim ca prin utilizarea oricarui alt website (altul decat www.fitventura.ro) contractul aplicabil intre dvs. si acel website va fi cel afisat in termenii si conditiile site-ului respectiv si nu cel afisat pe site-ul www.fitventura.ro.

Va rugam sa cititi si Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal pentru a intelege cum utilizarea acestor linkuri poate conduce la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre aceste website-uri terte.

3.2 Link-uri catre website-ul nostru

Ne bucuram foarte mult daca doriti sa faceti legatura cu website-ul nostru printr-un link afisat pe propriul dvs. website sau pe orice alta platforma de socializare. Insa daca intentionati sa faceti acest lucru, ne-am dori sa respectați prevederile acestei clauze și toate legile aplicabile. Orice site web, serviciu, companie sau persoană fizică care face legătura cu site-ul nostru web www.fitventura.ro:

 • NU trebuie sa schimbe, sa modifice sau sa denatureze orice fel de conținut de pe site-ul nostru;
 • NU trebuie sa prezinte informații false despre FitVentura SRL, angajatii sai, site-ul www.fitventura.ro, membrii/clientii FitVentura și/sau despre terți la care se face referire pe site;
 • NU trebuie sa fie un site care nu respectă toate legile și reglementările relevante sau un site care cuprinde conținut care ar putea fi considerat dezagreabil sau jignitor.

Dacă încălcați oricare dintre termenii din această Clauză, avem dreptul să solicităm eliminarea link-urilor dvs. și să luăm orice acțiune legală adecvată.

4. DREPTURILE DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA (©COPYRIGHT)

 

4.1 Website-ul si continutul website-ului

Website-ul www.fitventura.ro cat si intregul conținut al acestui site este proprietatea Fitventura SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Prin continut ne referim (dar fara a ne limita) la codul de programare, textul de pe site, articole, imagini si fotografii, videoclipuri, fisiere audio, programe de antrenament, retete, idei de mese, formulare, documente informative si orice alt continut care a fost produs de catre FitVentura SRL sau care este furnizat pe site ca urmare a semnarii unui acord intre FitVentura SRL si autorii de drept ai continutului (licentiatorii sai).

Design-ul website-ului cat si logo-ul sunt de asemenea proprietatea FitVentura si nu pot fi copiate sau reproduse in nici un fel fara acordul prealabil al reprezentantilor FitVentura.

Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea în scris a unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul cat si design-ul site-ului www.fitventura.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat și/ sau transmis în orice formă, incluzând formă electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților FitVentura

4.2 Serviciile, Produsele si Materialele oferite de FitVentura

Toate materialele si informatiile de care membrii/clientii FitVentura beneficiaza ca urmare a achizitionarii serviciilor/produselor noastre sunt proprietatea Fitventura SRL si sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Prin materiale si informatii ne referim la toate mesajele, documentele, imaginile, fotografiile, videoclipurile, fisierele audio, programele de antrenament, retetele, ideile de mese oferite membrilor/clientilor prin intermediul aplicatiilor utilizate pentru furnizarea serviciilor noastre (aplicatia de coaching, aplicatia de nutritie etc.) sau prin orice alte mijloace de comunicare (Whatsapp, E-mail, etc.).

Continutul si materialele pe care membrii/clientii le primesc odata cu achizitionarea serviciilor si/sau produselor FitVentura trebuie folosie doar in scop personal si necomercial, ele fiind menite sa va ajute sa va atingeti scopurile pentru care ati solicitat serviciile/produsele respective si sub nici o forma acestea nu trebuie facute publice, reproduse, modificate, transferate, distribuite, republicate, copiate și/ sau transmise în orice formă, incluzând formă electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților FitVentura

Daca aceste informatii au fost deja facute publice de catre reprezentantii FitVentura, atunci puteti face referire la aceste informatii/materiale, mentionand autorul de drept si fara a le aduce nici un fel de modificari si fara a pretinde ca sunteti autorul de drept al acestor materiale. De exemplu: Daca un ghid pe care l-ati primit ca urmare a achizitionarii unui program a fost pus gratuit la dispozitia publicului de catre FitVentura, atunci puteti face referire la materialul respectiv pe retetele de socializare sau pe blogul dvs. pentru a fi descarcat de pe site-ul www.fitventura.ro, dar nu puteti sa il faceti public inainte de a-l publica noi, nu puteti sa il urcati pe blogul dvs. pentru a fi descarcat de acolo si nu puteti copia sau schimba materialul in nici un fel.

4.3 Incalcarea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala 

Noi la FitVentura suntem foarte prietenosi, dar suntem si foarte seriosi atunci cand vine vorba de protecția drepturilor de autor si de proprietate intelectuala.

Prin acceptarea acestor termeni luati la cunostinta că prin incalcarea drepturilor de autor ale FitVentura avem dreptul de a va ataca in instanta in vederea unui proces echitabil pentru orice încălcare amenințată sau reală a drepturilor de proprietate intelectuală facuta de catre dvs. și că nu este necesară nicio dovadă a daunelor pentru aplicarea acestor drepturi.

Asadar, daca FitVentura descoperă că ați folosit materialele sale pentru care detine drepturi de autor, fara a respecta conditiile licenței de mai jos, atunci FitVentura poate iniția proceduri judiciare împotriva dvs. în vederea solicitării de daune materiale și in vederea impunerii unei interdicții pentru a vă opri din utilizarea acestor materiale. De asemenea, ați putea fi obligat(a) la plata cheltuielilor de judecată.

Dacă vi s-a adus la cunostinta orice fel de utilizare a materialelor cu drepturi de autor ale FitVentura care contravine sau poate contraveni licenței de mai jos, atunci vă rugăm să ne raportați acest lucru.

Dacă ati gasit sau daca vi s-a adus la cunostinta existenta oricarui material de pe site care credeți că încalcă drepturile dvs. de autor sau drepturile de autor ale oricărei alte persoane, vă rugăm să raportați acest lucru prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact disponibile la sectiunea Contact de pe acest website.

4.4 Licență de ©Copyright pentru utilizarea materialelor cu drepturi de autor ale FitVentura

FitVentura vă acordă o licență revocabilă fără drepturi de autor, exclusivă la nivel mondial, care va permite:

 • Sa vizualizati acest site web și materialul de pe acest site pe un computer sau dispozitiv mobil prin intermediul unui browser web;
 • Sa copiați și sa stocați acest site web și materialul de pe acest site în memoria cache a browser-ului dvs. web;
 • Sa tipăriți pagini de pe acest site pentru propria dvs. utilizare (utilizare personală și necomercială);
 • Sa vizualizati, sa descarcati si sa utilizati strict in scopuri personale si necomerciale materialul furnizat catre dvs. pe parcursul programelor FitVentura (ghiduri, retete, idei de mese, planuri nutritionale, articole, planuri de antrenament, fisiere video, fisiere audio, imagini etc.)
 • Sa tipariti planurile de antrenament furnizate catre dvs. impreuna cu istoricul acestora strict pentru utilizare personala si necomerciala;

FitVentura NU vă acordă alte drepturi în legătură cu acest site web, materialele de pe acest site, aplicatia de coaching, materialul furnizat pe aplicatia de coaching (sub orice formă sau suport media) si cu orice alt material furnizat pe parcursul colaborarii cu dvs. Cu alte cuvinte, toate celelalte drepturi sunt rezervate.

Pentru a clarifica si a elimina orice urma de indoiala, nu trebuie să adaptați, să editați, să modificați, să transformați, să publicați, să reeditați, să distribuiți, să redistribuiți, să difuzați, să retransmiteți, să arătați sau să redați în public acest site web, materialul de pe acest site web, aplicatia de coaching si materialul furnizat pe aplicatia de coaching (sub orice formă sau suport media) si/sau orice alt material furnizat pe parcursul colaborarii cu dvs. fara permisiunea scrisă prealabilă din partea reprezentantilor FitVentura.

4.5 Permisiuni pentru utilizarea materialelor cu drepturi de autor

Puteți solicita permisiunea de a utiliza materialele cu drepturi de autor prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact disponibile la sectiunea Contact de pe acest website.

5. VARSTA MINIMA 

5.1 Trebuie să aveți cel puțin 16 ani impliniti pentru a citi si a utiliza informațiile de pe acest site web și pentru a aplica pentru orice servicii ale FitVentura. Nu recomandam sub nici o forma utilizarea informatiilor de pe website-ul nostru de catre persoane care nu au varsta implinita de 16 ani si va rugam sa nu folositi formularul de contact si sa nu aplicati pentru servicii/produse ale FitVentura fara acordul parintelui / tutorelui / reprezentantului legal daca nu aveti cel putin 16 ani impliniti.

5.2 Daca nu aveti varsta de 16 ani impliniti, puteti folosi acest website doar cu acordul parintelui / tutorelui / reprezentantului legal. In caz contrar va rugam sa incetati imediat utilizarea website-ului.

5.3 Daca vreti sa achizitionati produse sau servicii ale FitVentura trebuie să aveți cel puțin 18 ani impliniti.

5.4 Daca nu aveti varsta de 18 ani impliniti, puteti solicita serviciile FitVentura sau puteti cumpara produsele de pe website doar cu acordul parintelui / tutorelui / reprezentantului legal. Asta va insemna ca parintele / tutorele / reprezentantul legal sa faca solicitarea sau sa cumpere produsele respective pentru dvs. Prin urmare asta va insemna ca parintele / tutorele / reprezentantul legal isi va da acordul in mod indirect ca persoana minora pe care o are in grija (adica persoana care va folosi produsele/serviciile respective) sa foloseasca produsele/serviciile oferite de FitVentura si isi va asuma intreaga responsabilitate pentru modul in care persoana minora va utiliza aceste produse/servicii.

Va rugam sa cititi si Nota de Informare privind Limitarea si Exonerarea de Raspundere (Disclaimer) pentru mai multe detalii privind limitarea raspunderii in cazul persoanelor minore.

6. DREPTURILE NOASTRE

6.1 DREPTUL DE A REFUZA

FitVentura își rezervă dreptul de a refuza serviciile oricui și de a refuza orice cerere de servicii, la propria sa discreție, și nimeni nu va deveni membru/client al FitVentura pana nu va primi o confirmare din partea reprezentantilor acesteia. 

6.2 DREPTUL DE A MODIFICA

FitVentura isi rezerva dreptul de a modifica/sterge in orice moment, fara anunt prealabil, urmatoarele :
 • conţinutul website-ului www.fitventura.ro (inclusiv preturi sau acesti termeni si conditii) 
 • continutul aplicatiei de coaching (exercitii, programe de antrenament, ghiduri, mesaje etc.)
 • continutul aplicatiei de nutritie (retete, idei de mese, mesaje, etc.)

6.3 DREPTUL DE A FI DESPAGUBITI

FitVentura își rezervă dreptul de a fi despăgubita sau absolvita, împreună cu angajații și agenții săi, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva FitVentura SRL sau impotriva www.fitventura.ro, apărute în urma oricărei încălcări de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor sau a altor responsabilităţi născute din utilizarea acestui website.

6.4 DREPTUL DE A SUSPENDA FURNIZAREA SERVICIILOR

FitVentura își rezervă dreptul de a suspenda furnizarea serviciilor in urmatoarele situatii:

 • pe perioadele pentru care membrul/clientul nu a efectuat plata aferenta, furnizarea serviciilor putand fi reluata ulterior efectuarii si confirmarii platii;
 • pentru incalcarea oricaror clauze privind drepturile de autor;
 • in cazul suspectarii sau confirmarii utilizarii serviciilor/produselor FitVentura in mod ilegal sau intr-un mod care contravine termenilor si conditiilor actuali;

7. MESAJELE SI CONTINUTUL URCAT DE UTILIZATORI/CLIENTI

7.1 Mesajele, Comentariile si Recenziile de pe Website

Ca utilizator sau membru al website-ului nostru, puteți trimite mesaje/comentarii/recenzii atat pe site cat si pe blogul FitVentura. Utilizatorii/Membrii sunt de acord să trimita mesaje sau orice fel de informații doar daca acestea sunt în conformitate cu regulile mentionate in aceasta sectiune a Termenilor. In caz contrar, mesajele utilizatorului/membrului pot fi sterse sau modificate, iar utilizatorul/membrul va fi avertizat sau ii va fi retras dreptul de a mai incarca orice fel de continut pe site (mesaje, materiale etc.)

7.2 Mesajele trimise pe grupurile din aplicatia de coaching

In momentul in care va inregistrati ca si client pe aplicatia de coaching veti avea oportunitatea de a face parte din grupurile private dedicate clientilor FitVentura. Aceleasi reguli de bun simt pe care le aplicam pe site-ul www.fitventura.ro se vor aplica si pe grupurile private din aplicatia de coaching. Astfel membrul este de acord să posteze mesaje/comentarii/materiale în conformitate cu regulile mentionate in aceasta sectiune a Termenilor. In caz contrar, membrul va fi avertizat sau ii va fi retras dreptul de a mai incarca orice fel de mesaje/materiale pe aceste grupuri private. 

7.3 Limitarea raspunderii privind mesajele si continutul urcat de utilizatori

Alegand sa lasati mesaje/comentarii/recenzii/materiale pe website sau pe grupurile din aplicatia de coaching intelegeti că orice mesaje și/sau informații lasate de dvs. sunt în întregime pe propria răspundere și că FitVentura nu este responsabila pentru comentariile făcute de altii la adresa acestor mesaje  si/sau pentru acțiunile întreprinse de alții din informatiile trimise de dvs.

FitVentura nu isi asuma responsabilitatea pentru a verifica acuratețea sau veridicitatea mesajelor și/sau informațiilor incarcate de membri pe site sau pe aplicatia de coaching și FitVentura nu va fi răspunzătoare pentru inexactități sau neadevăruri ce pot aparea in mesajele/informatiile/materialele incarcate de membri.

7.4 Reguli pentru postarea mesajelor/comentariilor/recenziilor pe website si pe aplicatia de coaching

La FitVentura noi incurajăm spiritul de comunitate si schimbul de informații al membrilor/clientilor noștri atat pe aplicatia de coaching cat si pe website-ul www.fitventura.ro. Cu toate acestea, vă solicităm să utilizați website-ul si aplicatia de coaching în mod legal și în conformitate cu termenii mentionati aici.

Asadar, nu puteți utiliza website-ul sau aplicatia de coaching în niciun scop ilegal, și daca doriți să lasati mesaje sau sa urcati materiale pe website sau pe aplicatia de coaching acestea trebuie sa respecte următorii termeni și condiții. Astfel, mesajele/informatiile/materialele pe care le postati:

 • Nu trebuie sa contina material copiat de la altcineva  (continut pentru care nu dețineți drepturile de autor). Daca vreti sa faceti trimitere catre materialul altcuiva, mentionati sursa acestuia (autorul sau website-ul);
 • Nu trebuie să contina comentarii calomnioase sau defăimătoare;
 • Nu trebuie sa folosiți un limbaj neadecvat;
 • Nu trebuie sa contina link-uri sau fișiere care conțin viruși sau orice alt cod dăunător;
 • Nu trebuie sa includa insulte personale despre un alt utilizator/membru sau să contravină confidențialității oricărei alte persoane de pe site;
 • Nu trebuie sa dezvaluie identitatea unei alte persoane fara ca aceasta sa isi dea acordul in prealabil;
 • Nu trebuie sa contina observații post xenofobe, homofobe, rasiste, misogine, misandriste, etc.;
 • Nu trebuie sa contina informatii referitoare la orice proces în asteptare sau în curs de desfasurare;
 • Nu trebuie sa contina pornografie, linkuri către pornografie sau linkuri către orice alte site-uri necorespunzătoare;
 • Nu trebuie sa fie cu scop de promovare, comercial sau profesional;
 • Nu trebuie sa repete acelasi mesaj de mai multe ori sau va fi considerat ca „spam”;

După primirea unui avertisment, va recomandam sa revizuiti aceasta lista inainte de a continua dialogul, pentru a evita suspendarea completa a drepturilor de a posta mesaje/informatii/materiale pe website sau pe aplicatia de coaching.

FitVentura isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaje/informatii/postari care nu respecta aceste conditii si poate retrage oricand dreptul utilizatorilor/membrilor de a posta mesaje / comentarii / recenzii daca incalca aceste reguli.

8. LIMITAREA RASPUNDERII PRIVIND FUNCTIONAREA SITE-ULUI SI A APLICATIEI 

8.1 Website-ul

Site-ul www.fitventura.ro este gazduit pe serverele unor terti si nu oferă nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice alte elemente ce pot fi dăunătoare sau distructive.

Website-ul este distribuit pe baza „aşa cum este” şi „disponibil” fără nicio reprezentare sau promovare făcută şi fără garanţie de niciun fel expresă sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la, garanţiile de calitate satisfăcătoare, fitness pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.

În limita impusă de lege, website-ul www.fitventura.ro nu va fi tras la răspundere pentru pierderi indirecte sau pentru pierderi de orice fel (incluzând, dar nelimitându-se la, pierderi de afaceri, de oportunităţi, de date, de profituri), ce rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului.

8.2 Aplicatiile utilizate

FitVentura SRL ofera programele de antrenament si serviciile legate de fitness si nutritie prin intermediul unor aplicatii ale unor terti si nu ofera nici o garantie pentru functionarea optima si fara intreruperi a acestor aplicatii sau ca aceste aplicatii nu vor avea erori, perioade in care nu pot fi accesate sau ca pot fi accesate de pe orice device mobil. Mentionam ca pentru buna functionare a acestor aplicatii este recomandat sa faceti mereu update la ultima versiune disponibila pentru dispozitivul dvs.

10. ANULAREA PREVEDERILOR

În cazul în care oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor este declarată, de către orice autoritate juridică sau de o altă competenţă, nulă, anulabilă, ilegală sau nonexecutabilă în vreun fel, vom modifica acea prevedere într-o manieră rezonabilă, astfel încât să se conformeze intenţiilor www.fitventura.ro sau ale dvs., fără a intra în ilegalitate sau, la discreţia noastră, prevederile în cauză pot fi scoase din Termeni și Condiții, iar prevederile rămase își păstrează valabilitatea.

11. LEGI APLICABILE SI DISPUTE

Termenii și Condițiile de față sunt guvernate de şi formulate în acord cu legea din România ale cărei instanțe de judecată au competență exclusivă asupra tuturor disputelor ce rezultă din acești Termeni și Condiții , iar dvs. sunteţi de acord că locul de punere în practică al acestor Termeni și Condiții este România.

12. TITLURI

Titlurile sunt incluse în aceşti Termeni şi Condiƫii pentru convenienţă şi nu vor afecta înţelegerea acestor Termeni şi Condiƫii.

13. INTELEGEREA COMPLETA

Termenii și Condițiile împreună cu alte documente la care se face referire expres în Termeni și Condiții includ întreaga înţelegere dintre dvs. și FitVentura SRL în legătură cu utilizarea website-ului, a aplicatiei de coaching, a aplicatiei de nutritie sau a oricaror materiale oferite şi înlocuiesc orice înţelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale. Orice explicaţie orală sau informare orală dată de vreuna dintre cele două părţi nu poate altera interpretarea Termenilor şi Condiţiilor. Prin acceptarea acestor Termeni şi Condiţii, nu v-aţi bazat pe o altă reprezentare decât cea stipulată în aceşti Termeni şi Condiƫii şi sunteţi de acord că nu veţi avea nicio cale de atac cu privire la orice falsă reprezentare ce nu a fost exprimată expres în aceşti Termeni şi Condiƫii.

14. ACTUALIZARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR

Este posibil să fie necesar să revizuim în viitor acești Termeni și Condiții si putem face asta fara o notificare in prealabil. În cazul în care modificăm Termenii și Condițiile, vom publica noile Termenii și Condiții pe website și vom semnala versiunea actualizată modificând data „Ultimei actualizări” din partea de sus a paginii Termeni și Condiții. Insa ramane responsabilitatea dvs. sa verificati aceasta pagina pentru actualizari. Modificările Termenilor si Conditiilor vor intra în vigoare imediat ce sunt postate pe această pagină. Prin urmare, dacă veti continua să utilizați site-ul web după postarea acestor modificări, înseamnă că acceptați si ca sunteti de acord cu noile Termeni si Conditii.

15. CONTACT

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@fitventura.ro

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

16. INREGISTRAREA CA MEMBRU/CLIENT

Membrul/Clientul este reprezentat de orice persoană fizică care are sau care obține acces la CONȚINUT, prin crearea și utilizarea unui CONT. Crearea unui cont presupune obligația de a furniza informații reale și actuale ale membrului precum: nume, prenume, email, parolă și alte informații solicitate prin in momentul inregistrarii contului. Prin înregistrarea ca membru se transmite acceptul către www.fitventura.ro de a folosi datele transmise prin formularul de înregistrare pentru transmiterea de informații.

Odată ce cererea dvs. pentru un serviciu/produs oferit de FitVentura (fie ca membru platitor în conformitate cu acești termeni, fie ca membru invitat) a fost acceptată de noi în conformitate cu acești termeni și condiții, atunci veți deveni membru/client al FitVentura ( „Dvs.”, „dvs.”, „membru”, “client”).

17. EVALUAREA STARII DE SANATATE

Înainte de inceperea oricarui program oferit pe site-ul nostru veti primi un formular de evaluare initiala unde va trebui sa ne oferiti informatii legate de stilul dvs. de viata, de starea de sanatate, de istoricul medical, de istoricul sportiv si de preferintele in privinta antrenamentelor pentru a verifica ca sunteti in masura sa urmati programele noastre si pentru a va oferi un program de exerciții adecvat și sigur, pe baza informațiilor pe care ni le furnizați.

Daca nu alegeti unul din programele noastre personalizate, vă recomandăm cu tărie să solicitați sfatul medicului înainte de a întreprinde orice program de exerciții fizice sau activitate fizică intensă. Înscriindu-vă la oricare dintre serviciile noastre, sunteți de acord că medicul dumneavoastră a declarat că sunteți în măsură să întreprindeți un program de exerciții fizice si sa  dacă aveți oricare dintre următoarele probleme:
un medic sau un profesionist medical v-a diagnosticat vreodată o afecțiune cardiacă și a indicat că trebuie să vă restricționați activitatea fizică.

 • când efectuați activitate fizică simțiți frecvent dureri în inimă și / sau piept;
 • când nu vă desfășurați activitate fizică, ați suferit dureri de inimă și / sau piept în ultima lună;
 • leșinați sau amețiți vreodată și vă pierdeți echilibrul;
 • aveți o leziune sau o afecțiune ortopedică, cum ar fi o problemă a spatelui, șoldului sau genunchiului, care se poate agrava din cauza unei modificări a activității dvs. fizice;
 • aveți tensiune arterială crescută și / sau o afecțiune cardiacă în care un medic sau un profesionist medical prescrie în prezent medicamente;
 • sunteți gravidă sau credeți că ați putea fi gravidă
 • aveți diabet insulino-dependent;
 • aveți peste 65 de ani și nu sunteți obișnuiți cu exerciții fizice viguroase;
 • știți despre orice alt motiv bun pentru care nu ar trebui să vă exercitați sau să vă creșteți activitatea fizică, chiar dacă doriți.

Înscriindu-vă la un serviciu acceptați, de asemenea, întreaga răspundere pentru orice pierdere sau deteriorare ca urmare a problemelor de mai sus sau orice altceva. Sfaturile pe care le oferim au doar scop informativ și nu trebuie să înlocuiască sfatul medicului dumneavoastră.

Vă putem cere să ne furnizați o actualizare a informațiilor PAR-Q pe care ni le furnizați atunci când trimiteți cererea dvs. de servicii. Dacă ne preocupă oricare dintre răspunsurile pe care le primim la orice actualizare a acestor informații, ne rezervăm dreptul de a întrerupe serviciul în conformitate cu clauza 7.5.

18. CUM COMAND DE PE SITE ?

PASUL 1: Viziteaza pagina noastra cu produse/servicii

PASUL 2: Alege serviciul/produsul dorit apasand pe numele acestuia.

PASUL 3: Site-ul vă va redirectiona pe pagina specifică produsului/serviciului ales,. In cazul in care exista mai multe optiuni, va trebui sa alegeti optiunea dorita si să apasati butonul „Adauga in Cos”.

PASUL 4: Produsul/Serviciul va fi adaugat în coșul dvs. de cumpărături.

 • Dacă aveti un cod de reducere, îl puteti adauga în câmpul „Cod de reducere” și apoi apasati butonul „Activeaza codul”. După aplicarea codului, prețul va fi actualizat și puteti finaliza comanda.
 • Dacă nu aveti un cod de reducere, puteti merge direct la „Finalizare comandă”.

PASUL 5: Cititi termenii și condițiile, iar apoi apasati butonul „Plasează comanda”.

PASUL 6: Odată apăsat butonul „Plasează comanda”, veti fi redirecționat/a pe pagină procesatorului nostru de plăți, Netopia, unde puteti efectua plata securizată, cu orice card Visa sau MasterCard.

PASUL 6: Introduceti datele de plata cerute și alegeti „Plătesc în siguranță”.

Din acest moment va puteti bucura de toate avantajele produselor/serviciilor noastre.

19. POLITICA DE RETUR

Toate achizițiile digitale făcute de la FitVentura SRL sau de pe www.fitventura.ro nu sunt rambursabile sau schimbabile datorită intangibilității produsului (descărcare digitală).

În cazul unei erori de cumpărare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul contact@fitventura.ro pentru a discuta soluția.

20. MODALITATEA DE LIVRARE 

 1. Clientii ce vor achizitiona produse digitale de pe site (ghiduri, ebook-uri) vor beneficia de acestea prin email într-un interval de maxim 24h de la efectuarea plății. In mod normal produsele digitale sunt trimise pe e-mail imediat ce plata a fost inregistrata. Insa, daca nu ati primit nici un e-mail in interval de 24h dupa efectuarea platii va rugam sa ne contactati folosind una din metodele disponibile pe site-ul nostru la sectiunea Contact.
 2. Clientii ce vor achizitiona servicii de tip consultanta vor beneficia de acestea in momentul la care s-au stabilit sedintele video.
 3. Clientii ce vor achizitiona servicii cu abonament (programe de coaching pentru antrenament si/sau nutritie), vor beneficia de acestea in momentul in care isi vor activa contul de client pe aplicatia de coaching (cont nou sau cont deja existent). Daca sunteti un client nou (client fara un cont deja creat pe aplicatie) atunci veti primi o invitatie pe e-mail pentru crearea contului odata ce plata a fost efectuata si veti putea incepe sa utilizati serviciile de indata ce va creati contul.
 4. Clientii ce vor achizitiona servicii de tip programe de antrenament fara coaching  vor beneficia de acestea tot prin intermediul aplicatiei de coaching odata cu activarea contului de client. In cazul acestor servicii clientul va trebui sa astepte pana cand programul personalizat va fi gata si va fi incarcat in contul sau de pe aplicatia de coaching.

21. MODALITATI DE PLATA

Plata se realizeaza fie prin transfer bancar direct in contul/conturile FitVentura SRL, fie prin sistemul de plati online integrat pe site-ul www.fitventura.ro. In cazul platilor online, plata este una securizată, garantată de procesatorul nostru de plăți.

22. PRETUL PRODUSELOR/SERVICIILOR

Pretul produselor/serviciilor este cel afisat pe site la momentul achizitiei si cel care va aparea pe factura fiscala finala.

FitVentura isi rezerva dreptul de a:

 • modifica, şterge sau întrerupe orice serviciu, produs sau promoţie de pe site-ul www.fitventura.ro în orice moment, fără anunt prealabil;
 • modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment fara anunţ prealabil;

23. MODUL DE FACTURARE

23.1 Facturarea serviciilor/produselor fara abonament:

Emiterea facturilor pentru serviciile sau produsele ce nu sunt prezentate sub forma de abonament se va face imediat ce acestea au fost achizitionate de pe website-ul nostru.

Factura aferenta serviciilor/produselor cumparate se emite și se transmite în format electronic (e-mail), data e-mailului fiind considerată data primirii facturii.

23.2 Facturarea serviciilor cu abonament:

Perioada de facturare pentru serviciile de tip abonament va depinde de natura abonamentului ales (lunara, trimestriala, bi-anuala etc.) emiterea facturilor facandu-se in mod recurent in functie de data emiterii primei facturi sau in functie de data efectiva a inceperii programului.

Prin „data de incepere a programului” se intelege data la care Membrul/Clientul a inceput sa se foloseasca de serviciile FitVentura.

Factura aferenta serviciilor cumparate se emite și se transmite în format electronic (e-mail), data e-mailului fiind considerată data primirii facturii.

Pentru a simplifica procesul de facturare cu recurenta, in cazul serviciilor de tip abonament se va emite initial o factura proforma care se va plati de catre membru/client pana la data scadenta mentionata pe aceasta factura urmand ca factura fiscala finala sa fie emisa dupa efectuarea platii. Mentionam ca prima factura emisa nu intra in aceasta categorie, plata fiind necesara inainte de inceperea programului(abonamentului).

Perioada de facturare se poate modifica ca urmare a modificarii sau aplicarii legislatiei specifice.

24. PENALITATI

Pentru serviciile de tip abonament, plata cu intarziere va determina penalitati de intarziere de 0,1% pe zi, calculate prorata temporis. Membrul/Clientul va plati penalitati de intarziere in cuantum de 0,1% pe zi pentru fiecare zi de intarziere in caz de nerespectare a termenelor de scadenta. Membrul/Clientul poate fi scutit de penalitati de catre FitVentura in cazul in care intarzierea platii este anuntata din timp si este bazata pe motive bine intemeiate.

25. UTILIZAREA SERVICIILOR ACHIZITIONATE

Sumele platite revin FitVentura si nu se restituie indiferent daca Membrul/Clientul utilizeaza efectiv sau nu serviciile achizitionate, pe parcursul perioadei de valabilitate a acestora. In situatia in care plata este efectuata pe seama Membrului/Clientului de catre o terta parte (parinte, prieten, sot, sotie, etc.), aceasta nu devine parte la contract si nu poate cere de la FitVentura restituirea platii in nicio situatie si nici nu poate exercita impotriva FitVentura vreun drept rezultand din sau in legatura cu prezentul contract.

Shopping Cart