Fitventura

CONTEST PREP

Lasa-ma sa-ti arat cum putem folosi stiinta din spatele antrenamentelor si a nutritiei pentru a obtine cea mai buna forma de concurs.

💵 Pretul este negociabil

Pachetul se negociaza in functie de nevoile fiecaruia
 

Ce include ?

 • Acces la aplicatia de coaching (Android, iOS, Web)
 • Program de antrenament specific
 • Periodizarea fazelor de pregatire (acumulare, definire, mentinere, refeed) pentru gestionarea oboselii si obtinerea formei maxime pe scena
 • Calcul Calorii si Macronutrienti + Ajustare pe parcursul pregatirii
 • Optimizarea alimentatiei si a suplimentatiei
 • Optimizarea tehnicii de executie prin intermediul inregistrarilor video in timpul antrenamentului
 • Asistenta cu posing-ul (Men’s Physique si Bikini)
 • Monitorizarea continua a progresului (alimentatie, antrenament, rezultate)
 • Planificarea Peak Week-ului 
 • Check-up video saptamanal (in limita a maxim 1h per sedinta)
 • Suport constant pe Whatsapp sau pe aplicatia de coaching (cu raspuns in maximum 24h);
 • Pentru incepatori, ofer indrumare pentru gasirea unui club, inscriere la concursuri, viza medicala si toate cele necesare
 • Ofer asistenta in ziua de concurs, daca este posibil (contra-cost in functie de deplasare)
 • Practic, tu iti concentrezi efortul la antrenament si in bucatarie si eu ma ocup de restul detaliilor.

Plata se face lunar

BINE DE STIUT

Care sunt cerintele mele pentru coaching-ul de concurs ?

 1. Sa monitorizam ceea ce mananci folosind o aplicatie de food tracking
 2. Sa introduci toate datele de la antrenament in aplicatia de coaching
 3. Sa monitorizam numarul de pasi si somnul (daca ai un device compatibil)
 4. Sa imi trimiti video-uri de la antrenament pentru optimizarea tehnicii de executie (oricat de avansat(a) consideri ca esti)
 5. Sa imi trimiti video-uri saptamanale cu posing-ul (1-3 video-uri pe saptamana, in functie de situatie)
 6. Sa mentinem o comunicare buna si constanta

Lucrezi doar cu sportivi naturali ?

Da, lucrez doar cu sportivi naturali. Nu dobandesc suficiente cunostinte despre substante si despre efectul acestora si nu pot prezice cum ar decurge pregatirea in aceasta situatie. Exista persoane cu multa experienta personala si multe cunostinte care te pot ajuta in acest caz.

Cu cat timp inainte de concurs se incepe o pregatire ?

Nu exista o perioada de timp standard cand vorbim despre o pregatire de concurs. Perioada necesara pregatirii se estimeaza in functie de cate kilograme ar trebui pierdute pentru a ajunge in forma necesara. Pentru o pregatire cat mai sustenabila, cu o retentie cat mai buna a masei musculare, eu recomand o pierdere in greutate de circa 2-3kg pe luna pentru barbati si 1-2kg pe luna pentru femei (valori medii pe parcursul pregatirii). Din acest motiv este bine sa discutam cu minim 6 luni inainte de primul concurs pentru a ne asigura ca avem suficient timp pentru a obtine o forma cat mai buna.

O sa trebuiasca sa mananc dupa o lista fixa ?

Nu. Eu nu folosesc planuri alimentare ci optimizez alimentatia concurentilor. Astfel le ofer flexiblitatea de a manca ce le place si le arat ca putem obtine aceleasi rezultate fara sa fie super restrictivi. In mod normal, daca cineva vrea sa concureze, asta inseamna ca alimentatia este deja destul de sanatoasa si nu trebuie decat sa optimizam numarul de mese, macronutrientii si putin selectia alimentelor. Din acest motiv monitorizarea alimentatiei cu un food tracker este absolut necesara.

Singurul moment in care va trebui sa mananci dupa o lista fixa va fi in Peak Week, unde mesele trebuie sa fie cat mai precise si alimentele trebuie alese mai atent.

Va trebui sa ma deshidratez si sa iau diuretice ?

Diuretice in nici un caz NU vom folosi, iar deshidratarea o vom face doar in ultimele 24h inainte de concurs, insa asta nu inseamna ca nu vom mai consuma deloc apa ci doar vom reduce treptat consumul de lichide. Deshidratarea nu are nici un efect daca stratul de tesut adipos nu este suficient de mic. Din acest motiv, efectul deshidratarii este mai pronuntat la categoriile Classic Physique si Bodybuilding si mai putin necesar la categoriile Men’s Physique, Bikini, Wellness.

Lucrezi cu oamenii si in off-season ?

Da, lucrez cu oamenii si in off-season si chiar prefer aceasta abordare pentru cei care pot face investitia. Pregatirea pentru concurs nu inseamna doar perioada de definire, ci si cea in care facem acumularea de masa musculara. Daca in off-season nu avem grija sa profitam la maxim pentru a acumula masa musculara, atunci fizicul nostru nu se va imbunatati semnificativ pentru urmatoarele concursuri.

TE-AI HOTARAT ?

INSCRIE-TE AICI PENTRU UN CONTEST PREP DE SUCCES

Shopping Cart