Fitventura

PROGRAM DE ANTRENAMENT
PERSONALIZAT

💵 300 lei / luna

Ce include ?

 • Acces la Aplicatia Fitventura si la toate beneficiile ei (monitorizare, idei de mese si retete, materiale informative)
 • Program de antrenament individualizat pentru nevoile si obiectivele tale, cu demonstratii video si instructiuni clare la fiecare exercitiu
 • Optimizarea programului in functie de obiectiv (slabire, crestere masa musculara, crestere in forta, mentinere)
 • Optimizarea executiei exercitiilor cu ajutorul inregistratilor video de la antrenament
 • 1 Sesiune de Video Call la schimbarea programului pentru evaluarea progresului (Poze, Masuratori, Greutate, Performanta)
 • Ghid in format PDF pentru antrenamente eficiente si sigure
 • Calcul de Calorii si Macronutrienti pentru atingerea obiectivelor
 • Suport 24/7 pe aplicatie sau pe Whatsapp
 • Acces la grupul de Whatsapp dedicat membrilor Fitventura
 • Pentru mai multa indrumare pe parcurs, se pot achizitiona ore de Consultanta Online in care putem face coaching personalizat

Plata se va face integral, la inceput.

BINE DE STIUT

Ce inseamna program de antrenament personalizat ?

Programul de antrenament va fi realizat in functie de mai multe aspecte personale:

  1. Locul unde vei desfasura antrenamentele si de echipamentele pe care le ai la dispozitie (la sala, acasa, in parc etc.)
  2. Obiectivele tale principale (slabire, cresterea masei musculare, mentinere, cresterea fortei etc.)
  3. Timpul pe care il ai la dispozitie (numarul de zile de antrenament, timpul alocat fiecarui antrenament)
  4. Limitarile din punct de vedere fizic (afectiuni sau accidentari care pot limita efectuarea exercitiilor sau pentru care unele exercitii nu sunt recomandate)
  5. Nivelul tau de fitness (incepator, intermediar, avansat)
  6. Sexul tau (antrenamentele pentru femei sunt putin diferite de cele pentru barbati, chiar daca scopurile sunt aceleasi)

Cat va dura pana sa vad rezultatele dorite ?

Depinde. Daca este vorba de o slabire (definire), atunci putem estima timpul necesar in functie de ritmul in care planuim sa facem slabirea. Insa, daca este vorba de acumularea de masa musculara, aceste rezultate nu pot fi deloc estimate avand in vedere ca sunt drastic influentate de genetic, consecventa, recuperare, cum raspunde corpul la diferiti stimuli etc. In plus, este greu sa vedem strict cresterea in masa musculara cand acumulam si tesut adipos in acelasi timp. Din acest motiv este bine sa urmarim o crestere in performanta in perioada de acumulare, deoarece asta ne va indica daca si masa musculara a crescut sau nu. 

Voi primi un plan alimentar ?

Nu. Eu nu fac si nu promovez ideea de planuri alimentare. Grupul va fi axat mai mult pe a va imbunatati stilul de viata, asadar vom incerca sa lucram mai mult la a dobandi cunostinte si obiceiuri sanatoase decat la a urma o dieta scrisa pe foaie. 

Eu voi incerca sa va ajut sa fiti mai activi, sa va antrenati mai corect, sa faceti alegeri mai bune in privinta alimentatiei, sa va explic principiile de baza ale unui stil de viata sanatos, sa impartasim retete si idei de mese si sa dezbatem subiecte legate de fitness si nutritie. Dar nu va voi da o lista dupa care sa mancati, si va voi explica cu mare drag de ce nu fac acest lucru chiar pe parcursul programului.

Cine doreste, va primi un target de Calorii si Macronutrienti pe aplicatie. Fiecare poate folosi functia de Meal Tracker (sau un alt Meal Tracker la alegere) pentru a incerca sa isi atinga necesarul. Eu va voi ajuta cu sfaturi pe parcurs pentru ca voi sa va atingeti acele obiective (indiferent ca e vorba de slabire, mentinere sau de crestere in masa musculara). 

Am spus “cine doreste” deoarece probabil vor fi oameni care nu doresc neaparat sa slabeasca ci vor doar sa se miste mai mult, sa faca parte dintr-o comunitate si sa se simta mai bine in pielea lor.

Disclaimer

Programele de antrenament NU au rol terapeutic si NU garanteaza ameliorarea conditiilor medicale si nici nu garanteaza ca acestea nu se vor agrava in timp. Clientul isi asuma acest risc pe propria raspundere odata cu achizitionarea unui program. Pentru mai multe detalii poti citi pagina “Disclaimer” de pe acest website.

TE-AI HOTARAT ?

INSCRIE-TE AICI DACA DORESTI UN PROGRAM PERSONALIZAT

Shopping Cart