Fitventura

TESTEAZA EXPERIENTA #FITVENTURA

HEY!

Numele meu este George si vreau sa iti multumesc ca te-ai gandit sa testezi Aplicatia Fitventura si experienta de Group Coaching !

Ideea acestui program de Group Coaching a venit din dorinta de a oferi coaching la un pret mai accesibil pentru a ajuta cat mai multe persoane si de a crea o comunitate de oameni care sa se sustina reciproc pentru a-si atinge obiectivele de Fitness si Sanatate. 

Iar pentru a te convinge daca acest program este sau nu pentru tine, iti ofer posibilitatea de a testa timp de 2 saptamani aplicatia si beneficiile pachetului de Group Coaching fara absolut nici o obligatie.

In cazul in care ulterior doresti sa faci Upgrade la un Program Personalizat sau la Coaching 1-on-1, putem discuta detaliile in particular.

Daca totul suna bine, urmeaza pasii de mai jos si haide sa incepem #Fitventura impreuna ! 

CARE SUNT PASII DE URMAT ?

Pasul 1: Completeaza formularul de inscriere de mai jos.

Pasul 2: La 10-15 minute dupa completarea formularului vei primi pe email invitatia pentru a-ti seta contul de client pe Aplicatia Fitventura. Aceasta invitatie va consta in 2 email-uri (unul cu un mesaj de Bun Venit si unul cu un link pentru setarea contului tau). In mesajul de Bun Venit vei gasi si un Tutorial Video pentru setarea contului alaturi de un Ghid pentru Antrenament si un Ghid pentru Poze si Masuratori. Link-ul pentru setarea contului te sfatuiesc sa il deschizi de pe telefon.

Pasul 3: Iti configurezi contul si apoi ne auzim pe aplicatie mai departe.

 
Pentru mai multe detalii despre ce include experienta de Group Coaching, poti verifica link-ul urmator: Detalii Group Coaching

Daca esti gata, completeaza formularul si hai sa ne apucam de treaba 💪


DACA FORMULARUL NU FUNCTIONEAZA

  • Imi poti trimite un e-mail la:

    contact@fitventura.ro

Shopping Cart